Jaarkalender

Hieronder staan alle activiteiten fijntjes uitgelegd met de datum ernaast.

30 September

Diamontage

Een goede avond kunnen we je beloven, want de beste momenten van het kamp komen terug naar boven. Er wordt een diamontage met de foto's van het kamp getoond. Achteraf kun je genieten van een heerlijke spaghetti zoals die op kamp wordt geserveerd.

20 Oktober

Dag van de jeugdbeweging

Dag van de jeugdbeweging is helemaal ons ding! Onze hoogdag wordt gevierd door naar het colourfestival te gaan georganiseerd door stad Izegem. Deze week draag je ook de hele week je chirotenue.

22 Oktober

vriendjesdag

Een vriendje meenemen dat mag, want op 22 oktober is het vriendjesdag! Een nog toffere namiddag staat voor jullie klaar. De zondag wordt in een speciaal thema ingekleed en het wordt "leute troef".

17-19 november

Château Chiro

Een gezellige sfeer, kaarslicht en een goede wijn, waarom zou je er niet willen zijn? Op Château Chiro kan je wijn komen proeven. Achteraf kan je dan de beste wijnen bestellen. De ideale gelegenheid om je wijnen voor het eindejaar samen te stellen.

24 februari

Pannenkoekenbak

Pannenkoekenbak is ongeveer al 10 jaar ons vak! Zaterdag 24 februari staan we 's morgens vroeg op om te beginnen bakken. Zondag toeren we in Emelgem rond om te verkopen. De leden en andere mensen kunnen op voorhand al bestellen ook natuurlijk.

13-15 april

Rispra(to)-weekend

Zorg maar dat je er bent op ons rispra(to)-weekend. Vorig jaar deden we een risprato-weekend. Dit jaar is nog niet zeker als de toppertjes erbij zullen zijn. Rispra's plannen deze data al best in. Het Rispra-weekend gaat terug door in "Het Koetshuis" in de Karmel.

14 juli

Zwin an 't spit

"Makt maar daj dienen datum nie vergit, ndien van t zwin an't spit"! Een tweede editie van een zomers evenement. Weg met die al oude barbecues, wij doen een smaakvol zwijn aan het spit.

1-15 Augustus:

Kamp!

De precieze datum van het kamp kunnen we nog niet zeggen vandaag, want we wachten op onze tentenaanvraag. Het kamp valt tussen 1 en 15 augustus, een preciezere datum volgt later.