Jaarkalender

Hieronder staan alle activiteiten fijntjes uitgelegd met de datum ernaast.

1 juli:

Slotactiviteit

Een prachtig jaar afsluiten met klasse? Het kan! Al jaren gaan we zwemmen of naar een pretpark. Dit jaar is het anders! Wij gaan niet naar het pretpark, maar het pretpark komt naar ons. We nodigen alle leden uit op 'Ziggyland' voor nog een laatste knotsgekke activiteit.

 

14 juli:

Zwin an 't spit

"Makt maar daj dienen datum nie vergit, ndien van t zwin an't spit"! Een tweede editie van een zomers evenement. Weg met die al oude barbecues, wij doen een smaakvol zwijn aan het spit.

 

3-12 augustus:

Kamp!

Ons kamp gaat door van 3 tot 12 augustus. De ribbels moeten het slecht met 7 dagen kamp stellen. Zij vertrekken 6 augustus. Jullie mogen dan ook heel snel de kampboekjes in je brievenbus ontdekken.

 

24-26 augustus:

Camping Knuffel!

Na het kamp sluiten we ons werkjaar af met Camping Knuffel. Camping Knuffel is een jaarlijkse samenwerking met de KWB van Emelgem waar we een camping in eigen dorp op poten zetten.

 

29 september:

Diamontage

De datum van onze jaarlijkse diamontage staat al vast. Op 6 oktober blikken we terug op een onvergetelijk kamp! Dit doen we dit jaar niet in het JOC, maar in 't SoK in Kachtem.