Jaarkalender

Hieronder staan alle activiteiten fijntjes uitgelegd met de datum ernaast.

23 september:

Startdag

Het nieuwe chirowerkjaar gaat van start! Je nieuwe leiders worden toegewezen. Je komt terug samen met je chirovrienden. Het wordt een waar feest!

 

29 september:

Diamontage

De datum van onze jaarlijkse diamontage staat al vast. Op 6 oktober blikken we terug op een onvergetelijk kamp! Dit doen we dit jaar niet in het JOC, maar in 't SoK in Kachtem.

 

19 oktober:

Dag van de jeugdbeweging

De dag van de jeugdbeweging is onze feestdag. Samen met andere jeugdbewegingen vieren we feest. Voor de jonge gasten is dit feest vooral op Colourfestival, georganiseerd door stad Izegem. Dit feest wordt begeleid door twee MC's Brent en Lowie. Onze ex-groepsleiding en huidige groepsleiding zullen samen van jetje geven om er het beste van te maken.

 

16-17-18 november:

Château Chiro

Het hoogstaande evenement van onze chiro. De leiding trekt hun beste kostuum aan om je heerlijk te verwennen met een wijnproeving. Het is de derde editie en wordt daarom beter dan ooit! Loop jij onze rode loper ook dit jaar terug op?

 

16 februari:

Pannenkoekenbak

Onze jaarlijkse traditie in de winter is de pannenkoekenbak. Al tientallen jaren doen we dit nu al. Ze worden omschreven als 'de beste van Izegem en omstreken'. Al van 4 uur zijn we dan al wakker, om te bakken als een ware bakker.

 

26-27-28 april:

Risprato-weekend

De vier jongste afdelingen trekken er op uit. Voor de ribbels is dit de ideale voorbereiding op het kamp, al slapen we hier wel in gebouwen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we naar 'Het Koetshuis' in Brugge.

 

19 mei:

Slotactiviteit

Dit jaar wordt de slotactiviteit iets vroeger gepland. We sluiten ons jaar wel op het zelfde moment af.

 

7 juli:

Zwijntje aan 't spit

Dit zou de derde editie zijn van 't zwijn aan 't spit. Kunnen we ook dit jaar voor de ideale zomeravond zorgen? Of krijgen we een vervanger voor dit zomerse evenement? #cliffhanger

 

1-11 augustus:

Kampperiode

Dit is de voorlopige kampperiode die voorop wordt gesteld. Er zit een dag speling op, omdat we nog niet zeker weten wanneer we de huurtenten ter beschikking krijgen.