Jaarkalender

Hieronder staan alle activiteiten fijntjes uitgelegd met de datum ernaast.

24 februari

Pannenkoekenbak

Pannenkoekenbak is ongeveer al 10 jaar ons vak! Zaterdag 24 februari staan we 's morgens vroeg op om te beginnen bakken. Zondag toeren we in Emelgem rond om te verkopen. De leden en andere mensen kunnen op voorhand al bestellen ook natuurlijk.

13-15 april

Rispra(to)-weekend

Zorg maar dat je er bent op ons rispra(to)-weekend. Vorig jaar deden we een risprato-weekend. Dit jaar is nog niet zeker als de toppertjes erbij zullen zijn. Rispra's plannen deze data al best in. Het Rispra-weekend gaat terug door in "Het Koetshuis" in de Karmel.

13-15 April

Keas-weekend

Ook de Kerels en Aspi's kunnen samen op weekend op 13, 14 en 15 april. De leiding staat vol enthousiasme klaar voor een onvergetelijk weekend. De plaats willen we nog even niet meegeven. SURPRISE SURPRISE!

14 juli

Zwin an 't spit

"Makt maar daj dienen datum nie vergit, ndien van t zwin an't spit"! Een tweede editie van een zomers evenement. Weg met die al oude barbecues, wij doen een smaakvol zwijn aan het spit.

1-15 Augustus:

Kamp!

De precieze datum van het kamp kunnen we nog niet zeggen vandaag, want we wachten op onze tentenaanvraag. Het kamp valt tussen 1 en 15 augustus, een preciezere datum volgt later.