Ripsrato-weekend

Turbo, Turbo, ten eerste is het Rispratoooo!

Beste ouder

Het risprato-weekend is ingepland. Het rispra-weekend is een jaarlijks gebeuren. Je kan het zien als een voorbereiding van het grote kamp. Alleen wordt er op weekend in gebouwen geslapen. Het weekend gaat door van 21 tot 23 april.

Dit jaar kan je kind genieten van het weekend voor slechts 35 euro, met daarin alles inbegrepen. Dit kan je overschrijven op het rekeningnummer: BE91 0689 0282 2776.

Het weekend is normaal georganiseerd voor de kleinsten: de ribbels, de speelclub en de rakkers. Maar omdat het “Koetshuis” in Brugge ons zoveel plaats te bieden heeft in zijn bosrijke omgeving leek het ons fantastisch om er dit jaar met de toppers ook naar toe te gaan. Vergeet je chiro-uniform zeker niet aan te trekken. Vergeet tevens ook je slaapzak, kussensloop en hoeslaken niet!

Om de traditie staande te houden is het de bedoeling dat we de vrijdag om 18u45 aan onze lokalen afspreken. Daar worden alle leden verzameld. Aangezien de leiding niet genoeg auto’s heeft, rekenen we op de hulp van enkele enthousiastelingen die willen voeren. Graag een seintje als jij die enthousiasteling kan zijn.

Op zondag kan je je kind zelf komen halen om 14u in het “Koetshuis”. Je zal door de leiding worden verwelkomd met een koffie en een gebakje.

Adres “Het Koetshuis”:

Torhoutsesteenweg 406, 
8200 Brugge

Speelclub op Kasteelklassen?

Jammer maar helaas is er die week ook Kasteelklassen. Wij hebben alle begrip voor de rust van uw kind. Daarom is het als lid van de speelclub om de zaterdag toch nog langs te komen, en de rest van het weekend verder te zetten. We verwachten je de zaterdag wel tussen 8u00 en 8u30. Anders wordt het een hele warboel, en zullen hun kamers er uit zien als een echte wilde jungle.