Aspi's

Leeftijd
5de middelbaar

De aspi’s zijn de oudste afdeling van de chiro. Deze groep bestaat uit jonge heren van 16 tot 17 jaar. Aspi ben je maar voor één jaar en is het leukste jaar uit heel je chirocarrière.
Ze worden ook lichtjes betrokken in de leidingsploeg en chirowerking. Ze moeten voor het eerst leiding geven en mogen ook al een naar de vergaderingen komen. Deze afdeling wordt dit jaar geleid door Jarne en Seppe.

Jarne Schelpe

Onze Skelpe is de oudste van de bende, en is dan ook groepsleiding. Met zijn 5 jaar leidingservaring heeft hij heel wat "tips and tricks" om het leidinggeven gemakkelijker te maken. Naast groepsleiding is hij ook één van de drie hoofdanimatoren in onze chiro. Het rosse enthousiasme mag dit jaar de oudste groep trekken, en dat zal vonken en vuur geven. Zijn mooiste chiromoment was de Haka op Krinkel. In het dagelijkse leven studeert hij biomedische wetenschappen in Leuven. Jarne lijkt door zijn studies misschien ver weg (in Leuven), maar staat misschien wel het dichtst bij de chiro van alle leiders.

Nummer: 0476 66 80 29

Seppe Terryn

Seppe of Sap zit al 7 jaar in het chirogebeuren van Chirojongens Emelgem. Na zijn topperjaren koos hij ervoor om even te pauzeren bij Chiro Bosmolens, waar hij eigenlijk nooit naar toe ging. Hij hervatte zijn chirocarrière bij onze chiro in het aspi-jaar. Vanaf dan werd hij een enthousiasteling die chiro in zijn hart draagt. Hij is ondertussen al aan zijn vierde leidingsjaar toe en is al eventjes animator. Hij zit in zijn laatste jaar van de opleiding: bachelor secundair onderwijs geschiedenis en PAV. Zijn levensspreuk is "Enthousiasme opent alle deuren".

Nummer: 0470 04 95 81

Weetje: De aspileiding (en kerelleiding) ging dit jaar op reis naar Budapest. Vandaar deze foto met prachtig uitzicht op de hoofdstad van Hongarije.