Kerels

Leeftijd
3de en 4de middelbaar

De kerels zijn een bende toffe jonge gasten. Deze afdeling bestaat uit jongens van het 3e en 4e middelbaar. Ze mogen al iets meer aangezien ze ook al iets ouder zijn. Soms staat er ook al eens een stadsspel op de agenda. De leiders van de kerels zijn dit jaar Aäron en Tim.

Tim Ostyn

Tim is de laatse van het sterke geslacht "de Ostyns" in onze chiro. Zijn achternaam vertelt al veel over zijn enthousiasme, inbreng en kracht in onze chiro. Al de ervaringen van zijn broers Lukas (die jammergenoeg sinds dit jaar is gestopt) en Martijn krijgt hij zomaar meegegeven. Tim zelf zit ook al 15 jaar in onze chiro, waarvan nu zijn vierde jaar leiding. Hij studeert voor industrieel ingenieur aan Universiteit Gent. Hij ziet niets als een wedstrijd, maar ziet wel alles als een uitdaging. Tim behaalde al enkele jaren geleden zijn animatorsattest.

Nummer: 0477 39 63 32

Aäron Holvoet

Aäron of Farre zit al 11 jaar in onze chiro. Hij is één van de trekkers in onze chiro. Farre is dan ook één van onze drie hoofdanimatoren. Na een jaar speelclub, toppers en rakkers wilde hij een grotere uitdaging. Zijn mooiste chiromoment was het overhandigen van het leidingsfluitje aan zijn petekind Lars (leider Ribbels). Aäron heeft nog meer uitdagingen dan enkel de kerels dit jaar. Hij mag dit jaar ons grootste evenement, pannenkoekenbak, organiseren. In het dagelijkse leven studeert Aäron biotechnologie (laborant) in Roeselare.

Nummer: 0479 45 04 33

Weetje: De kereleiding (en aspileiding) ging dit jaar samen op reis naar Budapest. Vandaar deze prachtfoto voor het koninklijke paleis van Hongarije.