Rakkers

Leeftijd
5de en 6e leerjaar

De rakkers zijn altijd toffe kerels die boordevol energie zitten. Deze groep bestaat uit jongens van het 5e tot en met het 6e leerjaar. De leiding van de rakkers zijn Brent, Tim en Kobe. Zij zullen zorgen dat je zoon iedere zondagavond meteen in slaap valt. Dit komt niet omdat het zo saai zal zijn, maar door de energieke spelletjes.

Brent Galle

Brent zit al aan zijn tweede leidingsjaar. Met zijn 12 jaar chiro heeft hij heel wat ervaring. Hij behaalde al zijn animatorsattest en kan er dus wat van. Zijn enthousiasme zal de rakkers naar een topjaar brengen. Wie Brent niet kent van in het chiroleven, komt hem de zaterdagmorgen tegen op de markt in het kippenkraam. Daar werkt hij als jobstudent. Hij wordt Rambo genoemd omdat hij wel 6 kippen kan dragen. Naast kippenverkoper volgt hij zijn eerste jaar orthopedagogie in Kortrijk. Zijn levensmotto is "When life gives you lemons, say thanks".

Nummer: 0493 55 13 54

Tim Remmerie

Tim Remmerie is één van de grootste sfeermakers in de leidingsploeg. Met zijn humor brengt hij iedereen aan het lachen. Het is al zijn tweede jaar leiding. Na een jaartje speelclub, is het tijd voor een stapje hoger: 'De Rakkers'. Hij zit al 9 jaar in de chiro. Hij heeft zijn diploma electriciteit uit het VTI in Izegem behaald, en is nu bezig met het volgen van een boekhoudingscursus. Na dit diploma krijgt hij er maar geen genoeg van en wil hij nog een diploma voor kraanmachinist behalen. In het chirogebeuren zal hij zich dit jaar volledig geven, want hij wil zich absoluut bewijzen tegenover zijn broer Bob, een nieuwkomer in de leidingsploeg. Net zoals Brent behaalde Timmerie al zijn animatorsattest.

Nummer: 0479 73 06 22

Kobe Stael

Kobe is onze vierde nieuwkomer van de bende. Hij heeft al 12 jaar chiro-ervaring, en dit niet alleen in Chirojongens Emelgem. Vroeger was hij lid in Chiro Houthulst. Vorig jaar was hij Aspi, en dit was voor hem een onvergetelijke tijd. Dit jaar wil hij absoluut zijn animatorsattest binnenhalen. Sinds dit jaar volgt hij de richting verzorging in Prizma campus IdP. Hij ziet alles heel positief, zijn motto is dan ook "Liever halfvol, dan halfleeg".

Nummer: 0471 41 17 79