Ribbels

Leeftijd
1ste en 2de leerjaar

De ribbels zijn de jongste leden van de chiro. Hun leiders zijn Lars, Yelko en Jonas. Een jonge, maar enthousiaste leiding.

Lars Berghman

Lars heeft al een jaar ervaring. Vorig jaar gaf hij leiding aan de Rakkers (5e-6e leerjaar). Hij heeft al een animatorsattest behaald, dus heeft al heel wat in petto. In het dagelijkse leven studeert hij elektriciteit. Naast het leider zijn was hij al 10 jaar lid. Hij gaat door het leven met de spreuk "life is always better with an Extra Lars". Zijn favoriete chirospelletje zal hij dit jaar wel achterwege moeten laten, want counterstrike spelen met de kleine mannen is nogal moeilijk.

Nummer: 0479 12 93 13

 

Yelko Desmet

Yelko mag zich bij zijn eerste jaar leiding bewijzen bij de ribbels. We zijn ervan overtuigd dat Yelko een pracht leider wordt. Hij heeft tonnen ervaring uit de speelpleinwerking in 

Izegem. Hij zit tevens ook al 12 jaar in de chiro. Hij volgt zijn 6e jaar verzorging. Yelko zijn levensmotto is 'ge kunt geen ommeletten bakken zonder eieren te breken". Ook hij zal zijn favoriete chirospelletje een jaartje aan de kant moeten schuiven, powerhand is nog iets te moeilijk voor de ribbels.

Nummer: 0470 08 64 03

Jonas Christiaens

Jonas is nieuw in de leidingsploeg. Hij beschikt over een goede portie humor. "Den John" zit al 10 jaar in de chiro. Hij sprokkelt graag hout en vind het pas helemaal top als hij het dan mag verzagen. Zijn stopwoordje is "gow nji". In het dagelijkse leven studeert hij voor tuinarchitect. Jonas zijn favoriete spel is sprotje.

Nummer: 0491 89 97 89