Speelclub

Leeftijd
3de en 4de leerjaar

De speelclub is dit jaar onze grootste bende. Dit verreist een sterke leidingsploeg. Lowie, Nico en Bob namen de verantwoordelijkheid voor zich om zo'n grote bende te leiden. De speelclub zijn een bende deugnieten vol energie. Dat wordt veel ravotten en lopen op zondagnamiddag.

Lowie Beirnaert

Lowie zit al aan zijn 4e jaar leiding. Naast het leiding geven aan de leden, mag hij ook de leidingsploeg in bedwang houden. Hij is dus één van onze groepsleiders. Wulle volgde ook al animator en hoofdanimatorcursus. Lowie heeft al 14 jaar chiro op zijn naam staan, een brok ervaring en klasse dus, maar dit is nog niet alles. Vorig jaar ging hij mee om Aspibivak te begeleiden, een verbondelijk (West-Vlaanderen) aspi-evenement. In het dagelijkse leven volgt hij de richting: toegepaste economische wetenschappen in Gent. Met deze drukke agenda kan hij niet anders dan met volgend motto door het leven te gaan: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd". 

Nummer: 0470 85 80 45

Nico Carpentier

Nico zit al aan zijn tweede jaar leiding. Vorig jaar mocht hij de spits afbijten bij de Kerels (de tweede grootste groep). Nu mag hij zijn aaibaarheidsfactor verhogen om een wat jongere bende te leiden. Nico volgde al een animatorscursus. Hij zit al 13 jaar in onze chiro. Hij studeert fysica en sterrenkunde in Gent. Zijn favoriete chirospelletje is powerhand.

Nummer: 0491 36 03 39

Bob Remmerie

Bob zit al 11 jaar in de chiro. Hij mag in de voetsporen treden van zijn broer Tim (leider Rakkers). Het is Bob zijn eerste jaar leider. Hij houdt zich bezig met elektrische installaties. Zijn favoriete spelletjes is sandwars, dit zal hij helaas niet met zijn leden kunnen spelen dit jaar (omdat dit spel niet voor deze leeftijd geschikt is). Zijn levensmotto is: "Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.".

Nummer: 0471 70 29 68