Toppers

Leeftijd
1e en 2de Middelbaar

De toppers zijn topkerels! Deze groep bestaat uit jonge gasten van het 1e tot en met het 2e middelbaar. Ze zijn al wat ouder wat maakt dat hun spelletjes iets ingewikkelder zijn. Dit jaar wordt deze afdeling geleid door Greg, Arno en Thijs. Drie toppertjes die deze knapen zullen opleren als stoere binken.

Thijs Vantyghem

Thijs zit al 8 jaar in de chiro. Dit is zijn vierde leidingsjaar. Zijn spelletjes zijn net zoals zijn bijnaam: "Tasty". Hij werkt als kraanmachinist in verbouwingswerken. Zijn levensspreuk is "Er bestaan geen domme antwoorden, alleen domme vragen.". Thijs is net als vele anderen al animator. Hij deed al 4 verschillende afdelingen. Hij nam al de vier jongste afdelingen voor zich, en bouwt zo op tot hij bij oudere groepen mag staan.

Nummer: 0471 72 08 17

Yarne Arteel

Yarne wordt door ieder chiroleider Greg genoemd, dit komt omdat er twee Jarnes zijn. Omdat Yarne met een "iegrek" geschreven is, kozen we voor de bijnaam Greg. Het is al zijn tweede leidingsjaar, en zit al 13 jaar in Chirojongens Emelgem. Het opmerkelijke is dat hij vorig jaar ook aan de toppers leiding gaf. Hij heeft dus heel wat ervaring in deze leeftijdscategorie. Greg is sinds vorig jaar animator en heeft dus veel te bieden. In het dagelijkse leven studeert hij multimedia in Brugge. Zijn favoriete spreuk leerde hij kennen op zijn favoriete chiromoment, Krinkel. De spreuk luidt als volgt: "Goan en bluvn goan".

Nummer: 0493 56 84 80

Arno Bouckenooghe

Arno is in één jaar tijd geëvolueerd van "Tim zinne maat" tot een enthousiaste leider van Chirojongens Emelgem. Hij was een totaal nieuwe man in onze leidingsploeg, en had geen chiro-ervaring. Hij zat als lid wel nog in de KSA, daar leerde hij vooral hoe het niet moest. Ondertussen zit Arno aan zijn tweede leidingsjaar, en behaalde hij al een animatorsattest. Hij houdt zich in zijn dagelijkse leven bezig met elektriciteit. Zijn motto is "There AR(e) NO problems, only solutions".

Nummer: 0493 02 59 53