Kalender

Belangrijke datums

Wil je alvast heel het jaar plannen? Dat kan, we zetten alle data even op een rijtje voor jullie met daarbij ook wat info bij elk evenement. Indien je de brief bij een bepaalde activiteit kwijt bent geraakt, kan je deze terugvinden bij nieuws.

Online agenda

Via de volgende link kunt u de chiro agenda toevoegen aan uw agenda:

https://calendar.google.com/calendar?cid=b3R1bGN1dWVqaTczYXBib2h0ZTExYm9...


19 SEPTEMBER: STARTDAG: Na een hele poos wachten is het zover, het Chirojaar gaat terug van start! We zullen terug knallen, meer nog, op deze dag kom je te weten wie je nieuwe leiding is. Het is een dag om zeker aanwezig te zijn. Na de Chironamiddag kan je je jonge spruit inschrijven en samen met de andere ouders gezellig iets drinken aan onze bar. Zoals alle Chiro zondagen, kan je die dag ook een nieuwe outfit aanschaffen. Na deze eerste zondag is er elke zondag Chiro van 14u tot 17u. Tijd genoeg dus om een fantastisch spel te spelen. Rond 16u kunnen de leden dan uitrusten en een frisdrank drinken, hiervoor wordt er aan de start van de middag 0,50c voor gevraagd. Je kan natuurlijk zelf ook een koekje of drankje meenemen. Er zijn echter wel enkele dagen wanneer er geen Chiro is, maar dat kan je altijd zien op de kalender op facebook.


22 OKTOBER: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING: Naar jaarlijkse gewoonte is er ook een dag van de jeugdbeweging. Op deze dag zijn er tal van activiteiten georganiseerd voor alle leden uit alle jeugdbewegingen. Vorige jaren werd er een “Colourfestival” georganiseerd.


24 OKTOBER: DIAMONTAGE: Het kamp is stilletjes uit je gedachten verdwenen, maar wij zorgen voor een opkikkertje. Op de diamontage kun je de leukste momenten van uw zoon terug bekijken. Voor nieuwkomers, of leden die niet mee waren op kamp, is het de ideale moment om eens te kijken hoe zo’n kamp er aan toe gaat. Naast de diamontage wordt er aan een democratische Chiroprijs spaghetti aangeboden door onze kampkoks! Ervaar dus zeker ook de kookkunsten van onze kampkokskes. De diamontage gaat door in t’SOK, Kachtem.


11-12-13-14 NOVEMBER: CHÂTEAU CHIRO: Het hoogstaande evenement van onze chiro. De leiding trekt hun beste kostuum aan om je heerlijk te verwennen met een wijnproeving. Het is de vierde editie en wordt daarom beter dan ooit. Loop jij onze rode loper dit jaar terug op?


12 FEBRUARI: PANNENKOEKENBAK: Zoals ieder jaar organiseren we in februari terug pannenkoekenbak. Al jaren is onze pannenkoekenbak een succes, want onze verse pannenkoeken staan bekend als “de beste pannenkoeken van Izegem en omstreken”. Onze pannenkoeken worden verkocht aan 6,5 euro / kilo. 


25-26-27 Februari: RISPRA-WEEKEND: Dit jaar gaan we met een grotere groep op weekend. De Toppers sluiten aan bij onze traditie met Ribbels, Speelclubbers en Rakkers. Het Rispra-weekend is het ideale voorsmaakje voor het kamp. Al wordt er op weekend wel in gebouwen geslapen. Het wordt dit jaar weer super in de Karmel in Brugge. 2


15 MEI: SLOTACTIVITEIT: De laatste chirozondag wordt zoals elk jaar eentje om nooit te vergeten. Ook dit jaar doen we terug iets speciaals om een fantastisch jaar af te sluiten. Wat we doen? Dat is voorlopig nog een verrassing.


4 AUGUSTUS - 13 AUGUSTUS: KAMPPERIODE: De beste periode van het jaar staat alweer ingepland. Waar we naartoe gaan is natuurlijk nog een geheim. Het kamp start pas vanaf 7 augustus voor de ribbels.


CAMPING KNUFFEL: Op een van de meest fameuse evenementen in Emelgem zorgen we ook dit keer dat iedereen drank heeft. Het is al de dertiende keer dat de KWB “kamping knuffel” organiseert. Zoals iedereen waarschijnlijk al weet is dit een kamping in eigen stad, waarbij er tal van activiteiten zijn. Wij houden zoals altijd de bar open tijdens heel get weekend. Kom zeker eens af, het is altijd een zeer gezellig samenzijn.