Château Chiro 2017

Een hoogstaand en verfijnd evenement, met lekkere wijnen die je nog niet kent!

Beste Chiro-sympathisant,
Beste wijnliefhebber,

De tweede editie van Château Chiro komt eraan & het wordt een niet te missen event. Na het succes van vorig jaar gaan we voor een nog beter aanbod. Samen met het team van Gerni-Wijnen hebben wij een schitterende selectie wijnen samengesteld, die we jullie aan heel democratische prijzen kunnen aanbieden.
Deze wijnen bieden we niet alleen te koop aan, maar we nodigen jou, jouw familie en vrienden uit op ons proefevenement in het dorpshuis (oud-gemeentehuis Emelgem). Onze sommeliers zullen jullie hartelijk ontvangen!

Château Chiro gaat door op:

* Vrijdag 17/11 van 20u tot …
* Zaterdag 18/11 van 18u tot …
* Zondag 19/11 van 10u tot 13u

Je kan er onze selectie wijnen proeven in een gezellig kader, met professionele bediening door de leidingsploeg en lekkere hapjes als begeleiding. Het wordt dus een gezellige avond of apero. Iedereen is welkom, aarzel dus niet om je omgeving aan te spreken. Op het evenement hoef je slechts 6 euro te betalen om heel ons gamma te proeven.

Gewoon bestellen is ook mogelijk. Je kan jouw bestelling noteren via de bestelbon (
https://issuu.com/jarneschelpe/docs/uitnodiging_ch__teau_chiro_2017) en doormailen naar jongens@chiro-emelgem.be of afgeven aan iemand van de leidingsploeg.

De wijnen kunnen afgehaald worden in onze Chirolokalen op zaterdag 2/12 tussen 10u en 12u. Nabestellen kan tot eind december. We voorzien een tweede afhaalmoment op zaterdag 13/1 tussen 10u en 12u. Indien deze momenten voor jou niet passen, contacteer dan Dirk Ghekiere via 0476/48.05.16.

We danken jullie alvast voor de steun en wensen jullie veel proefgenot,
Chirojongens Emelgem