Château Chiro 2020

Voor goeie wijn, moet je bij ons zijn!

Beste Chiro-sympathisant
Beste wijnliefhebber

De vijfde editie van Château Chiro zal zonder twijfel een speciale editie zijn. De sfeer, de beleving, de wijnselectie… We kunnen het evenement dit jaar niet organiseren zoals we wensen. Gelukkig creëren we voor u de mogelijkheid om de voorbije jaren te herbeleven. 

Graag presenteren we u dit jaar ‘The best of’ van de voorbije edities. Op onze nieuwe webshop kan u de favorieten van de voorbije jaren aanschaffen. We hebben dit aanbod verder aangevuld met 5 nieuwe wijnen die we u graag hadden voorgesteld. Elke wijn zal door één van onze top-sommeliers worden gepresenteerd aan de hand van een filmpje. Samen met het team van Gerni-wijnen hebben we deze schitterende selectie samengesteld, die we aan heel democratische prijzen kunnen aanbieden. 

Speciaal voor onze lustrum-editie hebt u de keuze uit 20 verschillende flessen. Enkele wijnen zullen u wellicht bekend in de oren klinken, terwijl andere u nieuwsgierig zullen maken. Het is een ideaal moment om uw wijnkelder aan te vullen: een goeie rode wijn bij het haardvuur, een geschenk voor familie en vrienden of een relatiegeschenk op factuur. Kortom, wij zorgen voor een lekkere wijn bij iedere gelegenheid. 

Bestel uw wijnen op:

www.chateauchiro.be

Afbeelding met voedsel, zitten, flesAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

Zoals voor iedereen, was het ook voor de jeugdbewegingen geen evident jaar. Iedere zondag een topactiviteit voor onze leden organiseren was niet eenvoudig. Gelukkig konden we een veilig en fantastisch kamp beleven. Zowel voor ons kamp als voor de bouw van nieuwe lokalen kunnen we ieder zetje goed gebruiken. We hopen dan ook dat onze wijnselectie bij u in de smaak valt en vele wijnen de weg naar het winkelmandje vinden. De wijnen, besteld voor 28 november, kunnen afgehaald worden in de loods van Gerni-wijnen, Reperstraat 69-71, op zaterdag 5 december tussen 9u en 13u. Op de bestelbon vindt u een specifiek uur waarop we u verwachten. Op die manier willen we het afhaalmoment zo veilig en vlot mogelijk laten verlopen. Nabestellen kan tot 12 december waarbij de levering wordt voorzien op 19 december. Indien dit moment niet past, kunt u ons altijd contacteren via jongens@chiro-emelgem.be

We danken jullie alvast voor de steun en wensen jullie veel wijngenot,

Chirojongens Emelgem