Chateau chiro 2021

Na de corona-editie van afgelopen jaar zijn we er dit jaar weer helemaal klaar voor. En speciaal voor jullie maken we er dit jaar een vierdaagse editie van, we starten namelijk al op 11 november. Chateau Chiro staat garant voor lekkere wijnen & hapjes, een gezellige setting en professioneel advies.
In samenwerking met Gerni wijnen hebben wij ook dit jaar weer een selectie van nieuwe wijnen uit de hele wereld voorzien.
Deze wijnen kunnen dit jaar opnieuw geproefd worden in het dorpshuis te Emelgem. Dit gaat tijdens het verlengde weekend van 11-14 november. We starten dus al de donderdag. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn jullie welkom vanaf 18u. Op zondag is er nog een apero moment tussen 10u30 en 13u.
Daarnaast zijn er dit jaar opnieuw klassiekers te verkrijgen, zo kan je die heerlijke wijn die je vorig jaar kocht dit jaar misschien wel opnieuw terug vinden. Deze klassiekers zijn terug te vinden op onze website.
Zoals hierboven al vermeld is ook onze website, www.chateauchiro.be, dit jaar helemaal up to date. Via de site kunnen jullie zowel de nieuwe wijnen als de klassiekers terug vinden, met daarbij telkens wat advies in de vorm van een filmpje.
Hopelijk zien we jullie allemaal terug voor deze editie!