Diamontage 2017

Het is om je vingers van af te likken, als je op het kamp kan terugblikken!

Beste ouders

Het nieuwe chirojaar is al terug van start gegaan. Toch willen we nog even terugblikken op ons pracht kamp van vorig chirojaar. Dit doen we door een diamontage te tonen van alle foto’s  van het kamp. Daarbij kunnen jullie ook nog genieten van een spaghetti bolognese, gemaakt door onze kampkoks. Voor jullie zoon is het de ideale moment om de beste momenten van zijn vakantie terug boven te halen. Voor jullie is het  een mooie kans om eens te zien hoe het er op ons kamp aan toegaat. Voor de nieuwkomers is het interessant om eens te zien hoe ons kamp verloopt.

De diamontage vindt plaats op zaterdag 30 september in het JOC, Krekelstraat 167 in Izegem. Je bent welkom om 18:30 voor een aperitiefje, daarna begint de diamontage om 19:00. Nadat we hebben kunnen genieten van de prachtige foto’s schuiven we met z’n allen aan tafel om te smullen van een heerlijke spaghetti. De prijs van deze overheerlijke maaltijd is 12 euro voor de volwassenen en 8 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Dit kan cash betaald worden aan de deur of u kan het bedrag overschrijven op het rekeningnummer: BE91 0689 0282 2776 met als vermelding ‘Naam kind + aantal personen’.

Laat weten als je komt door een mailtje te zenden naar: jongens@chiro-emelgem.be of door eens te bellen naar Seppe (0470 049 581) voor 25 september. Uw overschrijving wordt gezien als inschrijving, dan moet er dus niets worden doorgegeven.

Met vriendelijke groeten 

De leidingsploeg