Diamontage 2018

Een fimke, een liedje en een collage, het zit allemaal in onze diamontage!

Onze jaarlijkse diamontage vindt plaats op 29 september. Kom je ook? Hieronder vind je alle informatie.

Wat?

Het kamp van 2018 is jammer genoeg alweer voorbij. Het was dit jaar een kamp om “U” tegen te zeggen. Om onze herinneringen nog even boven te halen organiseren we onze jaarlijkse diamontage. Zo kunt u de prachtige kampmomenten van uw zoon herbeleven, door het bekijken van enkele foto’s. Ook voor ouders van nieuwe leden is dit een mooie kans om eens te zien wat er op kamp allemaal te beleven valt. Naar jaarlijkse traditie krijgt u een heerlijke spaghetti bolognese voorgeschoteld, speciaal geserveerd door onze kampkoks!
 
Informatie
De diamontage vindt plaats op zaterdag 29 september in het ’t SoK, Hogestraat 15 te Kachtem. U bent welkom om 18:30 voor een aperitiefje. Daarna begint de diamontage om 19:00. Nadat u met z’n allen hebt genoten van de prachtige kampkiekjes, schuiven we samen aan tafel om te smullen van de heerlijke spaghetti.
De prijs van deze overheerlijke maaltijd is 12 euro voor de volwassenen en 8 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Dit kan cash betaald worden aan de deur of u kan het bedrag overschrijven op het rekeningnummer: BE91 0689 0282 2776 met als vermelding ‘Naam kind + vermelding aantal kinderen en volwassen.  
 
Extra
Laat weten of u kunt komen voor 24 september, via overschrijving (dit wordt gezien als een inschrijving), via het e-mailadres van de Chiro (jongens@chiro-emelgem.be) of aan Tim Remmerie (0479/73.06.22).
 
Groetjes 

De leiding van Chirojongens Emelgem