Rakkers

Leeftijd
5de leerjaar

De rakkers zijn altijd toffe kerels die boordevol energie zitten. Deze groep bestaat uit jongens van het 5e leerjaar. De leiding van de rakkers zijn Seppe en Bob. Zij zullen zorgen dat je zoon iedere zondagavond meteen in slaap valt. Dit komt niet omdat het zo saai zal zijn, maar door de energieke spelletjes.

Seppe Terryn

Seppe of Sap begint zijn 5de jaar als leider. Voor zijn carrière als leider was hij twee jaar topper en een jaar aspi bij onze Chiro. Hij maakte dus even een korte onderbreking, maar staat vol glorie terug op ons terrein. Naast zijn leiderschap bij Chirojongens Emelgem, is hij ondertussen ook aangesloten bij gewest Baeckelandt. Het gewest is een overkoepeling van allerlei chiro's in en rond Izegem. Vervolgens zal hij samen met Lowie ook mee de animatorcursus begeleiden. Zelf is hij animator, maar wil hij deze titel uitbreiden naar hoofdanimator. Naast zijn chiroleven komt Seppe tot rust in een bad. Al is hij vaak gefrustreerd om het feit dat hij thuis enkel een douche heeft. Al die frustraties rond 'het bad' kan hij uitwerken op zijn werk. Hij heeft namelijk een fulltime in het VTI van Izegem. Daar geeft hij les voor de vakken PAV en geschiedenis. Zijn levensleuze is 'enthousiasme opent alle deuren'. 

Extra weetje over Sap: Seppe poseerde heel wat eeuwen geleden als een zekere David. Deze pose werd in een beeld verwerkt door Michelangelo. 

Nummer: 0470 04 95 81

Bob Remmerie

Bob is 18 jaar en treed in de voetsporen van zijn broer Tim. Hij volgt verlopig dezelfde route als zijn broer en doet dit met veel enthousiasme. Naast zijn jaartje leiding geven was hij ook al 9 jaar lid bij onze chiro. Hij weet dus perfect hoe onze chiro reilt en zeilt. Bobke behaalde zijn animatordiploma al, maar wil dit jaar ook nog hoofdanimator worden. Na de zondagnamiddag ontspant hij ten volle door het kijken naar voetbal. Vanuit zijn sofa supportert hij voor 'FC Bruges'. Zijn favoriete chiromoment was de winst bij het 'molspel' als aspi. Toen kreeg hij leiding van Tim Ostyn en Lowie Beirnaert. Hij kijkt met heimwee terug naar die tijd als aspi. Hij volgt tijdens de week de opleiding elektrische installaties in het VTI van Torhout. Zijn levensspreuk is 'van het concert des levens krijgt niemand het programma!'.

Weetje: Bob is een ware aanwinst voor de chiro. Zo hoeven we nooit een Bob te kiezen, want hij is er altijd.

Nummer: 0471 70 29 68