Speelclub

Leeftijd
3de en 4de leerjaar

De speelclub is een groepje dat zich met drie leiders mag content stellen. Drie leiders die zich vol zullen geven om ze het beste van het beste te geven. Arno, Kobe en Jonas zijn de ideale mix van pure werkkracht en creativiteit.

Arno Bouckenooghe

Kobe Stael

Kobe zit al 13 jaar in het chiroleven verweven. Hij heeft ervaring bij verschillende chiro's. Zo kwam hij na enkele jaren bij de, volgens hem, beste chiro terecht: Chirojongens Emelgem. Daar werd hij al snel leider. Ondertussen is hij zijn tweede jaar leiding gestart. Samen met iedere leider van zijn generatie in onze chiro volgde hij een animatorcursus. Dit jaar wil hij daar op verder werken door de hoofdanimatorcursus te volgen. Zijn favoriete chiromoment was Krinkel. Dit is een vierjaarlijks evenement waarbij alle leiders van Vlaanderen samenkomen om spelletjes te spelen, connecties te maken met andere chiro's enzoverder. Naast zijn chiroleven volgt hij de opleiding 'Verzorging' in Prizma campus IdP.

Extra weetje over Kobe: Voor het vak verzorging behaalde hij vorig jaar 'just 10' op 10.

Nummer: 0471 41 17 79

Jonas Christiaens

Jonas is al 13 jaar chiroman! Hij zit nog steeds vol power en energie! Hij begint nu aan zijn 2de jaar als leider. Vorig jaar nam hij de jongsten onder zijn vleugels, nu mag hij wat hoger vliegen door de speelclub te begeleiden. Zijn leiderskunsten leerde hij vooral op animatorcursus! Naast zijn chiroleven zit zijn agenda stampvol met zijn werk. Jonas is een werker in hart en nieren, of misschien beter gezegd in tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinarchitect. Hij volgt de opleiding in Kortrijk en kan zo bijklussen als vakantiejobber. In zijn werkpauzes geniet hij het meest van een bickey. Na het werk kan hij zich volledig ontspannen door plezier te maken met vrienden. Zijn levensquote is 'de slimme leven met de domme'. 

Weetje over Jonas: Als je heel goed kijkt naar zijn handen, zie je echt dat hij groene vingers heeft!

Nummer: 0491 89 97 89