Toppers

Leeftijd
1e en 2de Middelbaar

De toppers zijn topkerels! Deze groep bestaat uit jonge gasten van het 1e tot en met het 3e middelbaar. Ze zijn al wat ouder wat maakt dat hun spelletjes iets ingewikkelder zijn. Dit jaar wordt deze afdeling geleid door Greg en Timmerie. Die toppertjes zullen deze knapen opleren als stoere binken.

Yarne Arteel

Yarne wordt door ieder chiroleider Greg genoemd, dit komt omdat er twee Jarnes zijn. Omdat Yarne met een "iegrek" geschreven is, kozen we voor de bijnaam Greg. Het is al zijn derde leidingsjaar, en zit al 14 jaar in Chirojongens Emelgem. Het opmerkelijke is dat hij de vorige twee jaren ook aan de toppers leiding gaf. Hij heeft dus heel wat ervaring in deze leeftijdscategorie. Greg is animator, maar wil graag nog hoofdanimator worden. In het dagelijkse leven studeert hij multimedia in Brugge. Zijn favoriete spreuk leerde hij kennen op zijn favoriete chiromoment, Krinkel. De spreuk luidt als volgt: "Als je het niet weet, google het!".

Extra weetje over Greg: 

Nummer: 0493 56 84 80

Tim Remmerie

Timmerie mocht dit jaar 19 kaarsjes uitblazen. Al 13 jaar van zijn leven besteed hij heel wat van zijn tijd aan onze Chiro. Al drie jaar daarvan is hij leider. Langzaam maar zeker klimt hij de afdelingsladder op. Hij startte als leider bij de speelclub en heeft zich nu al opgewerkt tot topperleider. Hij is animator, maar wil daar nog een extraatje aanbreien. Hij wil namelijk hoofdanimator worden. Hij geniet naast het chiroleven van gezellige avonden met vrienden. Zijn levensspreuk is dan ook 'Every day is a new day, make it count'. Ook op zijn werk is deze leuze van toepassing. Als grond -en afbraakwerker moet je iedere dag het beste van je zelf geven.

extra weetje over Timmerie: Hij heeft stiekem een oogje op 'Margaretha van Bohemen'. 

Nummer: 0479 73 06 22