Jaarkalender

Hieronder staan alle activiteiten fijntjes uitgelegd met de datum ernaast.

16-17-18 november:

Château Chiro

Het hoogstaande evenement van onze chiro. De leiding trekt hun beste kostuum aan om je heerlijk te verwennen met een wijnproeving. Het is de derde editie en wordt daarom beter dan ooit! Loop jij onze rode loper ook dit jaar terug op?

 

16 februari:

Pannenkoekenbak

Onze jaarlijkse traditie in de winter is de pannenkoekenbak. Al tientallen jaren doen we dit nu al. Ze worden omschreven als 'de beste van Izegem en omstreken'. Al van 4 uur zijn we dan al wakker, om te bakken als een ware bakker.

 

26-27-28 april:

Risprato-weekend

De vier jongste afdelingen trekken er op uit. Voor de ribbels is dit de ideale voorbereiding op het kamp, al slapen we hier wel in gebouwen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we naar 'Het Koetshuis' in Brugge.

 

19 mei:

Slotactiviteit

Dit jaar wordt de slotactiviteit iets vroeger gepland. We sluiten ons jaar wel op het zelfde moment af.

 

7 juli:

Zwijntje aan 't spit

Dit zou de derde editie zijn van 't zwijn aan 't spit. Kunnen we ook dit jaar voor de ideale zomeravond zorgen? Of krijgen we een vervanger voor dit zomerse evenement? #cliffhanger

 

2-11 augustus:

Kampperiode

Het kampterrein ligt vast, de tenten zijn op tijd aangevraagd ... we kunnen dus nu al de vaste datums van het kamp weergeven. Het kamp vindt plaats van 2 tot 11 augustus.