Diamontage

Diamontage

Hallo hallo
Nu het chirojaar vlot van start gegaan is, denken velen onder ons al terug aan het fantastische chirokamp dat we onlangs beleefd hebben. Daarom hebben we ook ons uiterste best gedaan om zoals elk jaar toch een diamontage te organiseren.
Dit jaar gebeurt deze natuurlijk onder speciale omstandigheden. Meer daarover kan je hieronder lezen.
Iedereen die wil komen kijken naar de sfeervolle foto's van kamp is welkom op zaterdag 3 oktober in T'sok te Kachtem. Er wordt verwacht dat iedereen zich aan de normale regeling houd voor horeca zaken. Dat is dus een mondmasker aandoen bij elke verplaatsing en per gezin een bubbel van 5.
Omdat we voldoende afstand zouden houden tussen iedereen zijn de plaatsen dit jaar wat beperkt, gelukkig hebben we dit ook opgelost door 2 diamontages te plannen op 1 avond. De eerste gaat door vanaf 17u tot 19u30 (perfect als apperitief dus) en de tweede is van 20u tot 23u. Jullie moeten vooraf inschrijven via onderstaande google forms.
We verwachten dat jullie je aan de afgesproken uren houden.
Jammer genoeg zal er dit jaar geen spaghetti verkrijgbaar zijn. Jullie zullen dus moeten wachten tot volgend kamp/ weekend om terug te kunnen genieten van de fantastische kookkunsten van onze kokskes
Bij veranderingen zullen we iedereen inlichten en zal deze pagina geupdate worden.
Alvast tot dan!
Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt!