Uniform

We verwachten dat onze leden een chiro-uniform hebben en ook dragen. Ons uniform bestaat uit een chirobroek, chiro T-shirt en een chirotrui, andere chiroaccesoires zijn niet verplicht. Indien je toch geïnteresseerd bent, kun je deze andere chirovoorwerpen kopen in "De Banier". Een Chirohemd is immers enkel toegestaan als je leiding bent!

http://www.debanier.be/chiro/kledij.html 

Onze Chirotrui

Onze chirotrui is bij ons verkrijgbaar voor €30.

Onze Chiro T-shirt

Onze chiro T-shirt kun je natuurlijk ook bij ons verkrijgen. Alle T-shirts kun je kopen aan een oerdegelijke, scherpe prijs van €15.

 

De Chiroshort

De chiroshort kun je jammergenoeg niet bij ons vinden. Daarvoor moet je naar "De Banier" in Roeselare. Als je meer info wil over andere chiroartikelen of over de prijs van de chiroshort kun je een kijkje nemen op de site van "De Banier".

http://www.debanier.be/chiro/kledij/jeans.html

2e Handskledij

Als je trui te klein is geworden of je broekje niet meer past, laat het dan niet stinken in de kast. Wij kunnen als chiro de 2e handskledij goed gebruiken voor andere leden. Het binnenbrengen van de kledij kan gratis bij ons. Wij zorgen er dan voor dat er nieuw leven in de al oudere kledij wordt geblazen.