KAMP 2023

Ons kamp vindt plaats van 3 tot 12 augustus in het prachtige Sint-Jan-In-Eremo. We verwelkomen alle enthousiaste jongens van verschillende leeftijden om deel te nemen aan een week vol plezier, spelletjes en vriendschap.

Voor onze jongste leden, de ribbels, hebben we een speciaal programma van 6 augustus tot 12 augustus. Op deze manier kunnen zij genieten van een aangepaste en leeftijdsgebonden ervaring die perfect bij hen past.

Het inschrijvingsbedrag voor het kamp bedraagt €170 voor het eerste kind. Voor de ribbels hanteren we een gereduceerd tarief van €120. Bovendien bieden we een korting van €20 aan voor een tweede kind uit hetzelfde gezin. We willen graag zoveel mogelijk kinderen de kans geven om deel te nemen aan ons kamp en te genieten van een geweldige tijd samen.

Om je in te schrijven voor ons kamp, kun je terecht op onze website: https://chirojongensemelgem.onzevereniging.be/. Hier vind je alle benodigde informatie en het inschrijfformulier. Vergeet niet om de medische fiche in te vullen, zodat we goed op de hoogte zijn van eventuele specifieke behoeften of gezondheidsinformatie van jouw kind.

Ons kamp belooft een geweldige ervaring te worden, vol avontuur, spelletjes, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. We kijken er naar uit om samen met jouw kind een fantastische tijd te beleven tijdens deze zomerse dagen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.