Het is weer (pannen)koekenbak!

We zijn de beste in het vak: 'Koekenbak'!

Beste 

Zoals ieder jaar is het in februari terug koekenbak. Al jaren is onze pannenkoekenbak een groot succes. Als het van ons afhangt, willen we nog veel meer, want onze verse pannenkoeken staan ook al jaren bekend als “de beste pannenkoeken van Izegem en omstreken”. Net als ieder jaar verkopen we onze pannenkoeken per kilo. Per kilo betaal je 6 euro. 

Hulp?  

Op 24 februari staan alle leiders om 5 uur op en zal het feest losgebarsten. Onze locatie, ’t Trefpunt, valt dit jaar nog te bevestigen. Op de dag zelf zijn jullie welkom om een handje toe te steken, want met ons beperkte team is het soms wat moeilijk om de grote hoeveelheid te kunnen bakken. Zo kan je de pannenkoeken zelf bakken. Gelieve wel een seintje te geven als je komt helpen. 

Hoe bestellen? 

Als je pannenkoeken wil, moet je ze natuurlijk bestellen. Dit kan je doen met het formulier op de achterkant van deze brief. Het formulier moet ten laatste op 17 februari ingediend zijn. Het is heel belangrijk dat je het formulier op tijd indient, want dan weten we hoeveel kilogram we nog kunnen verkopen op zondag. Op zondag verkopen we de pannenkoeken huis aan huis.  

Komen afhalen? 

Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen om op die dag je bestelde kilo’s te komen afhalen. Vanaf 10 uur zullen er vast genoeg pannenkoeken zijn om mee te nemen. Om 18 uur beginnen we met het opnetten van de locatie. Vanaf dit uur kan je je bestelde kilo’s niet meer ophalen, maar geen nood want de dag erna is het een Chirozondag. Ook dan staan we paraat en kan je je aantal bestelde kilo’s pannenkoeken afhalen. 

Prijzen winnen? 

Als je niet graag pannenkoeken eet, kunnen we je alsnog plezieren. Want zoals ieder jaar kun je ook met je gat in de boter vallen en prijzen winnen. Het lid dat het meeste aantal kilo’s kan verkopen krijgt een bon van “de Banier” ter waarde van 50 euro. Er is dit jaar meer kans op het winnen van een prijs, want ook de tweede beste verkoper wint een prijs. Hij krijgt namelijk een bon van “de Banier” ter waarde van 30 euro.

Het bestelformulier vind je via volgende link terug: https://issuu.com/jarneschelpe/docs/brief-pancake-2018 .

Alvast bedankt!