Ripsrato-weekend 2018

We hopen dat je er bij bent, op risprato-weekend!

Beste ouders

Het is eindelijk weer zover, ons jaarlijks Risprato-weekend gaat dit jaar door van 13 tot 15 april. Voor de kleinsten onder ons kan dit gezien worden als een voorbereiding op het grote kamp. Het is namelijk maar twee dagen in plaats van zeven en gaat door in gebouwen in plaats van tenten.

Uw kind kan meegaan op dit monsterlijke weekend voor slechts 35 euro, met daarin alles inbegrepen. Dit kan je overschrijven op het rekeningnummer: BE91 0689 0282 2776.

Dit jaar is het weekend opnieuw voor de Ribbels, Speelclub, Rakkers en Toppers. Om onze leden te beschermen voor de monsters kozen we wederom voor het “Koetshuis” in Brugge. Dit is een groot gebouw met een mooi terrein en een bosrijke omgeving.

Om de traditie staande te houden verzamelen we de vrijdag om 18u45 aan onze lokalen, daar vertrekken we dan allen samen naar het Koetshuis. Helaas heeft de leiding niet genoeg auto’s hiervoor,  daarom rekenen we op de hulp van enkele enthousiastelingen die willen voeren. Graag een seintje als jij die enthousiasteling kan zijn. Zo kunnen we zeker zijn dat iedereen ter plaatse geraakt.

Op zondag kan je je kind zelf komen halen om 14u in het “Koetshuis”. Je zal door de leiding worden verwelkomd met een koffie en een gebakje.

Adres “Het Koetshuis”:

Torhoutsesteenweg 406, 
8200 Brugge