Slotactiviteit 2018

Het wordt super plezant, in ons eigen 'Ziggyland'!

Beste

Zoals ieder jaar organiseren wij, om het jaar fantastisch af te sluiten, een slotactiviteit. Tot nu toe steeds dezelfde activiteit: zwemmen of een pretpark. Dit jaar doet de leiding het anders! We zetten op 1 juli zelf ons pretpark op: ‘Ziggyland’! De leiding zorgt voor tal van activiteiten, die voorlopig nog niet worden prijsgegeven. Zelfs een eigen pretparkmascotte zal aanwezig zijn.

De activiteit gaat door van 10 uur ’s morgens tot 17 uur ’s avonds in de Reperstraat 90.1 (onze eigen lokalen). Onze leden moeten geen picknick meenemen. We serveren ’s middag heerlijke hamburgers en barbecueworsten. Het is wel handig om een flesje water mee te nemen, hoewel je ook bij ons frisdrank kan verkrijgen.

Ons eigen pretpark zal naast een veel toffere optie, ook een veel goedkopere optie zijn. We moeten natuurlijk zelf zorgen voor heel wat attracties en ook het middagmaal is ingerekend in de prijs van €18 per lid.  Dit kan je overschrijven op het rekeningnummer:  BE91 0689 0282 2776.

Om 17 uur kunnen jullie je zoon komen afhalen. Je hoeft niet meteen te vertrekken, want ook jij kan even genieten van de sfeer in ons attractiepark. Je kan het kind in je naar boven halen door zelf onze attracties te beleven of je kan de sfeer opsnuiven in onze Chirobar. De Chirobar is voorzien van lekkere drankjes en een hopelijk met zon overgoten terras.

Ziggy kan niet wachten op de opening van zijn pretpark en verwacht maar liefst ieder lid! Voor extra informatie kan je terecht bij leider Seppe op het nummer 0470049581.

Tot dan!