Wie?

Welkom op de website van CHIRO Jongens Emelgem. Hier kun je alle contactgegevens van onze chiro terugvinden en zoveel andere informatie over evenementen, verhuur, ...

Onze chiro bestaat uit een toffe bende leiders die elke zondag van 14-17u geëngageerd zijn om leiding te geven. Daarnaast organiseren wij ook een kamp en weekend doorheen het jaar, maar ook nog zoveel andere evenementen. Naast onze leidingsploeg hebben wij ook nog een heel sterke koksploeg achter ons, waarop we rotsvast kunnen rekenen en ook super dankbaar voor zijn dat wij als chiro zo'n gemotiveerde koks hebben. 

Naast onze koks hebben zoals vele chiro's een "VB" of volwassen begeleider. Bij ons was dat niemand minder dan Dirk Ghekiere. Hij zorgt ervoor dat alles vlot verloopt en er geen problemen zijn. Jammer genoeg is Dirk recent gestopt en is de leidingsploeg nu volop aan het zoeken naar een nieuwe enthousiasteling. Die zich geroepen voelt onze chiro een hart onder de riem te steken. Als er iemand zich geroepen voelt mag je zeker onze leidingsploeg komen aanspreken hierover.