Toekomstige projecten

Met onze vzw hebben we heel wat agendapunten. Onze lokalen zijn duidelijk aan vernieuwing toe. Dit doen we stap voor stap. Zoals eerder meegegeven, willen we niet enkel nieuwe gebouwen plaatsen, maar ook de huidige gebouwen opwaarderen. Volgende projecten staan nog op de planning.

  • Het plaatsen van gasverwarming in de huidige lokalen. We werken al jaren met houtkachels in onze lokalen. Deze zijn gezellig en leuk, maar ecologisch en naar veiligheid hebben ze toch hun beperkingen. Daarom kozen we ervoor om in ieder lokaal gasverwarming te plaatsen. Dit met dank aan Bart Delbeke.
  • Het huidige terrein kan wat opfrissing gebruiken. Enkele plaatsen zien er wat onverzorgd uit. We hebben enkele ideeën om bloementuinen, fietsenstallingen etc. aan te leggen op de plaatsen die er nu wat verlaten bij liggen. We willen ze een nuttige, nette en groene touch geven.
  • Het plaatsen van een volledig nieuwe opslagplaats. Heel wat materiaal wordt momenteel gestockeerd in de lokalen die bedoeld zijn om werking te geven, in privé-eigendommen van leiders... Dit willen we ten zeerste vermijden. Voor volgende projecten is het ook handig dat we ons materiaal ergens stockeren, zodat het niet in onze weg staat. Daarom staat dit als één van onze eerste projecten, die we willen uitvoeren. 
  • Uieindelijk willen we de huidige wooncontainers van ons terrein halen. In de plaats van de containers komen nieuwe chirolokalen. Deze worden ingezet voor de dagelijkse werking. Uiteraard is dit een lange termijn project. Gelukkig zijn we alvast gestart met enkele plannen op te stellen.

Zoals je ziet, er is nog heel wat werk aan de winkel! Wij blijven ons alvast inzetten om alles spik en span te krijgen.